VaarTV

VaarTV

VaarTV bij RTL4

Bohil Media en Telegraaf Video Media vernieuwen hun watersportprogramma VaarTV. Het programma richt zich nu ook op een jong publiek, dat door nieuwe presentatoren enthousiast gemaakt wordt voor de watersport.

Rode draad
De rode draad van elke aflevering wordt gevormd door een bezoek aan een watersport- gebied met een groep avontuurlijke jonge mensen. Deze vrienden, vriendinnen, teamgenoten of familieleden zijn geen doorgewinterde watersporters.

De nieuwe presentatoren, zelf wel fanatieke watersporters, doen er alles aan om het de gasten op in en rond het water naar de zin te maken. En dat lukt. We zien hoe ze genieten van het water en met elkaar een geweldige dag beleven.

Centraal staat een mix tussen actieve watersporten zoals wakeboarden, jetskiën, kitesurfen of zeilen en rustiger vormen van watersport zoals sloepvaren, roeien of kanovaren. Waar de ene presentator met een deel van de groep de adrenaline opzoekt op een jetski, geniet de ander met de andere groepsleden van de rust tussen het riet. Elke aflevering speelt zich af in een ander vaargebied dat in al z’n facetten onder de aandacht wordt gebracht. Daarnaast worden onder de noemer ‘Tips en Trends’ andere aspecten van de watersport in twee blokjes met korte items tussen de 1 en 3 minuten belicht.

“Een mix van adrenaline activiteiten en rustige vormen van watersport”

Deelname mogelijkheden voor o.a. Regio promotie in NL en EU, bootportretten, beurzen, jacht- en woningmakelaars en watersportartikelen.

VaarTV biedt multimediapakketten aan waarin TV-minuten, print, online en social media is meegenomen. Garantie voor succes!

Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers,
telefoon: 088-824 4800 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

Meer informatie?
www.vaartv.nl