Over AMS

Over AMS

Arimpex Media Services brengt verkopers en kopers bij elkaar in de kampeer- en vaarmarkt met oorspronkelijke, sympathieke en aansprekende titels. We zijn betrokken, creatief, ambitieus en servicegericht.

Over ons
Als marktleider beseffen we als geen ander dat we onze belofte ieder dag opnieuw waar moeten maken: het grootste bereik en de beste respons. We brengen vraag en aanbod efficiënt bij elkaar en zorgen ervoor dat u uw producten verkoopt. We blijven continu innoveren en investeren in onze producten, organisatie en positie.

Marketing en sales
Onze marketingafdeling richt zich op de verkopers en zoekers. Het team is jong, dynamisch en flexibel en denkt met de klant mee over het te verkopen product. Op de marketing afdeling worden nieuwe ideeën bedacht voor advertenties, stands op beurzen, de distributie van de magazines en promotiemateriaal. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de content & design studio. Om de producten aantrekkelijk en aansprekend te houden, innoveren en investeren we continu. We zijn altijd bezig met nieuwe initiatieven en zijn up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, zowel online als voor de geprinte titels.

Creative studio
Op de creative studio worden  alle banners en advertenties gemaakt en op de verschillende sites geplaatst. Alles wordt eerst ingepland door traffic, vormgegeven door onze vormgevers en verwerkt door onze vormgevers. Verder houdt de creative studio zich bezig met onder andere UX design, webdesign, de vormgeving van drukwerk, advertenties, stands en promotiematerialen en diverse online uitingen.

Redactie
Onze magazines brengen verkopers en kopers van boten, campers en caravans bij elkaar. De redactionele inhoud is gericht op de consument, waarbij we het belang van de verkopers niet uit het oog verliezen. De redactie werkt nauw samen met de Vaarkrant van de Telegraaf. Vaarkrant.nl zorgt voor dagelijks onafhankelijk watersportnieuws.

Botentekoop.nl

Botentekoop.nl, de site met het grootste botenaanbod van Nederland. Ruim 15.000 boten online en ca. 600.000 bezoeken per maand. De gemiddelde looptijd totdat een particuliere boot verkocht is op Botentekoop.nl is 133 dagen. Deze zeer gebruiksvriendelijke site met vele mogelijkheden toont aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt.

CampersCaravans.nl

CampersCaravans.nl is de site met het grootste kampeeraanbod van Nederland. Deze zeer gebruiksvriendelijke site met vele mogelijkheden toont aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt.

Botenbank.com

Adverteren op Botenbank.com, met serieuze watersport bezoekers die samen een miljoen botenpagina’s bekijken, hét platform voor kwaliteitsjachten en boten sinds 1984. Op Botenbank.com: prikkelende actie buttons op premium homepage niveau, informatieve banners op resultatenpagina’s en bootdetail niveau.

Botenmanager

Het CMS + CRM systeem speciaal voor watersportbedrijven. Beheer hier eenvoudig uw boten, relaties en klanten. Reeds 500 watersportbedrijven aangesloten.

Kampeermanager

Het CMS + CRM systeem speciaal voor kampeerbedrijven. Beheer hier eenvoudig uw campers, caravans, relaties en klanten.

Camperplaats.nl

Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Een weekendje in eigen land of reizen door Europa, met het grootste gemak geeft u de zoekmachine opdracht om precies de plek naar keuze te vinden. Vooraf weet u hoe het terrein eruit ziet, over welke faciliteiten het beschikt en of het voldoet aan al uw wensen.

Campers.nl

Het camperportaal van Nederland. Aanbod van particulieren en zakelijke aanbieders. Campertesten worden aangeboden in samenwerking met Kampeerwereld. Actueel nieuws over campers en de branche. Daarnaast zijn er nieuwe modellen, camperplaatsen, Bovag nieuws en reisverhalen. Nieuw. Huurcampers kunnen bekeken en geboekt worden via campers.nl.

Botentekoop Magazine

Botentekoop Magazine is sinds 1996 het magazine met het grootste botenaanbod. Aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt. Iedere maand weer een nieuwe uitgave met wisselend aanbod en redactionele content. U vindt Botentekoop Magazine bij winkels, benzinestations en tijdschriftenwinkels.

CampersCaravans Magazine

CampersCaravans is sinds 1997 het magazine met het grootste kampeeraanbod. Aanbod van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt. Iedere maand weer een nieuwe uitgave met wisselend aanbod en redactionele contet. U vindt CampersCaravans Magazine in het schap van de autobladen.

KampeerTV

Vanaf januari 2018 is het weer tijd voor KampeerTV, 14 weken lang elke zondag om 17.00 bij RTL4. Vakantie; lekker kamperen met je vrienden, partner of gezin. In een tent of caravan op een camping en alleen maar dingen doen waar je zelf zin hebt, uitrusten, een boek lezen en natuurlijk de regio verkennen. Want iedere regio heeft zo zijn eigen pareltjes qua natuur, historie, steden en typische gewoontes en gebruiken.