Selecteer een pagina

Content

Verspreiden over verschillende kanalen

Crossmediaal bereik

Met een crossmediale aanpak vergroten wij de zichtbaarheid van uw aanbod of diensten onder de juiste doelgroep. Omdat wij met ons platform op meerdere mediakanalen zichtbaar zijn is het mogelijk om een campagne via verschillende mediakanalen in te zetten. Op deze manier geven wij net even dat beetje extra aan uw boodschap.

Interesse in ons crossmediaal dienstenpakket? Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 020 – 211 10 10 of stuur een e-mail naar [popup_anything id=”985″]

Blogpagina’s

Blog.Botentekoop.nl + Blog.Botenbank.nl
Omdat er in Nederland veel te doen is op en rond het water, hebben we een blog op de sites Botentekoop.nl en Botenbank.nl geïmplementeerd. Op onze Blog.Botentekoop.nl en Blog.Botenbank.nl vindt je alles omtrent varen en boten. 

 

Wekelijks watersportnieuws, zoals gadgets, trends en andere ontwikkelingen, testen van nieuwe boten, waterrecreatie, geliefde vaargebieden of het laatste botenaanbod. Deze blogs zijn tevens geintegreerd in de homepages van de bijbehorende website.

Blog.CampersCaravans.nl 

Ook op kampeergebied zijn er veel ontwikkelingen en en daarom hebben we ook voor CampersCaravans.nl een Blog op onze website geïmplementeerd.Op onze Blog.CampersCaravans.nl vind je alles omtrent het laatste kampeernieuws, zoals gadgets, campertesten van nieuwe camper- of caravanmodellen, kampeerbenodigdheden, geliefde kampeergebieden en uiteraard het laatste aanbod. 

 

Blog.CampersCaravans.nl 

Ook op kampeergebied zijn er veel ontwikkelingen en en daarom hebben we ook voor CampersCaravans.nl een Blog op onze website geïmplementeerd.Op onze Blog.CampersCaravans.nl vindt je alles omtrent het laatste kampeernieuws, zoals gadgets, campertesten van nieuwe camper- of caravanmodellen, kampeerbenodigdheden, geliefde kampeergebieden en uiteraard het laatste aanbod. 

 

Heeft u redactionele content die past op één van deze platformen? Geef het ons door. Een interessant artikel of persbericht kunt u mailen naar: info@arimpex.nl of neem contact op met uw accountmanager.

E-mailmarketing

Meerdere keren per maand zijn wij actief via e-mailmarketing. Dit zowel voor de kampeer- als de watersportbranche. Via dit kanaal communiceren wij de laatste trends en ontwikkelingen, actueel aanbod van de verschillende sites en eventueel nieuws van uw hand. Twee wekelijks versturen wij nieuwsbrieven naar zowel het bestand van Botentekoop.nl als het bestand van Camperscaravans.nl. De nieuwsbrieven staan vol met relevant nieuws en andere content. Onze database is altijd in beweging. Maandelijks versturen we nieuwsbrieven naar de accounts van CampersCaravans.nl, Botentekoop.nl, Botenbank.nl en Boten.nl.

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen van Arimpex? Of heeft u interesse en passende content. Dan praten we graag verder met u onder het genot van een kop koffie. Uiteraard kunt u zich inschrijven voor onze zakelijke nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van Arimpex.

Met uw inschrijving voor de nieuwsbrief van Botentekoop.nl en/of CampersCaravans.nl ontvangt u eens per maand een overzicht van alle belangrijke berichten van Arimpex Media Services.

[popup_anything id=”958″]

[popup_anything id=”975″]

Social Media

De snelheid, de interactie of het bereik zijn maar een paar van de vele voordelen die Social Media kent t.o.v. andere marketing instrumenten en communicatie middelen. Social Media is het perfecte medium om interactie met jouw (potentiële) klant(en) en doelgroep(en) te creëren en te laten groeien. Door unieke, likeable en shareable social content creatie is het mogelijk om een merkverhaal op een efficiënte manier te vertellen en uiteindelijk uw merkpopulariteit te vergroten. Hoofdkenmerken zijn interactie en dialoog tussen de gebruikers. Voor zowel Botentekoop.nl, Boten.nl, Botenbank.nl als CampersCaravans.nl hebben we een actieve en zeer trouwe achterban. Via Social Media hebben we direct contact met de markt. Heeft u interesse in een samenwerking via dit of een van onze andere kanalen. Neem dan contact op met een van onze verkopers. Telefoon 020 – 211 10 10 of mail naar info@arimpex.nl.

Website pakket

Met een goed functionerende website van uw bedrijf is het mogelijk om nog succesvoller te zijn. Een site is voor een klant slechts een startpunt van de zoektocht en voor u slechts een onderdeel van de marketingmix. Wij snappen dat niet iedere ondernemer zich thuis voelt in deze materie. Zelfcontrole overde eigen website en alles wat erbij komt kijken? Wij helpen graag. Met een creatief team bouwen wij snel en efficient websites voor diverse klanten van Arimpex.

Gebruiksvriendelijk
Om goed vind- en zichtbaar te zijn voor uw doelgroep is het belangrijk om een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website te hebben. Bij ons is alles mogelijk. We leveren een professionele site toegespitst op de doelgroep. Naast een goede website is het van belang om het meest recente aanbod te tonen. Met een geavanceerde plugin is het mogelijk om altijd het meest recente aanbod te tonen op de website. Deze plugin kan gepersonaliseerd worden aan de hand van eigen keuzes.

Makkelijk en eenvoudig
Onze WordPress websites zijn makkelijk in beheer en eenvoudig in onderhoud. Met onze sites past u zonder moeite of speciale kennis teksten en afbeeldingen aan. De technische kant nemen wij voor onze rekening. Op deze manier beschikt u altijd over de laatste versie met de juiste plugins zonder daar iets voor te moeten doen. Wij maken de website en zorgen ervoor dat deze altijd bereikbaar en up to date is. Zo simpel is het.

Contact
Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar  info@arimpex.nl of bel naar 020 – 211 10 10. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Portfolio – online succesvol

[popup_anything id=”1157″]