Adverteren

Adverteren

Adverteren bij Bohil Media werkt!

Bohil Media is hét mediabedrijf met het meest toonaangevende portfolio in Nederland binnen de domeinen Watersport en Kamperen.

Met sterke merken bieden we  een ongeëvenaard bereik en geïntegreerde, multimedia communicatie-oplossingen: print, online, televisie en events. We brengen vraag en aanbod efficiënt en effectief bij elkaar, resulterend in optimale campagnes en conversie. Enkele van onze A-merken zijn Botentekoop, Botenbank, CampersCaravans, Vaarkrant, VaarTV, KampeerTV en Week van de Watersport.

 

Nieuwe vormen van adverteren als aanvulling op uw reguliere advertentie!

Het is u inmiddels vast al opgevallen dat Campers Caravans en Botentekoop magazine nu ook redactionele content hebben. Dit wordt onder onze lezers onwijs positief ontvangen en gelezen. Het is daarom vanaf nu mogelijk een advertorial, branded content of product placements te plaatsen om zo net die extra push te geven aan uw merk. Deze nieuwe vormen zijn nieuwe manieren om de doelgroep te bereiken. Ze zijn overtuigend, informatief en spelen in op de emotie en het gevoel van de consument wat een positief effect heeft op het koopgedrag. Het is een gecamoufeerde vorm van reclame in een passende context waardoor mensen nog sneller geneigd zijn om informatie aan te nemen over een product, dienst of merk.

Regulier adverteren blijft op nummer 1 staan, maar hoe erg u ook uw best doet is de consument soms liever blind voor plaatjes en worden de beelden en namen wel opgeslagen maar wordt er niet altijd even lang bij stil gestaan. Met deze nieuwe vormen wordt de aandacht van de consument gegrepen in de vorm van friendly advice. Wij als toonaangevend blad kiezen er voor om met uw dienst of merk te worden geassocieerd en wij adviseren de consument positief. Er wordt een beroep gedaan op de emotie en behoefte van de consument die doorslaggevend zijn bij de besluitvorming van de consument.

Advertorial en Branded content
Wilt u wat extra’s of wat anders dan simpelweg een advertentie? Dan is een advertorial de uitkomst. Een advertorial is een advertentie dat informatie geeft over een merk of product in de stijl van een objectief journalistiek artikel of interview. Op deze manier kunnen consumenten jouw merk, product of bedrijf leren kennen terwijl u meer essentiële achtergrond informatie kwijt kunt.

Product placement
Product placement is eveneens een nieuwe mogelijkheid. Campers Caravans en Botentekoop magazine hebben nu diverse pagina’s betreft gadgets e.d. waar uw product kan worden geplaatst met een foto, beschrijving en de website. U kent het wel, de ‘must-haves’ van het seizoen of de favoriet van de expert.

Doel
Het doel van deze nieuwe vormen van adverteren is om samen een mooie en relevante content te creëren. Enerzijds dient het voor merken en bedrijven als marketingtool en is het een nieuwe vorm van adverteren en reclame maken, anderzijds is het voor ons als blad een toegevoegde informatieve waarde en content. De consument wordt met onze samenwerking op een verhalende manier op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen, merken, diensten en producten.

Neem voor de mogelijkheden contact op met één van onze verkopers, telefoon: 088-824 4800 of stuur een e-mail naar info@arimpex.nl

Bohil Media maakt deel uit van de beursgenoteerde Telegraaf Media Groep: één van de grootste mediabedrijven van Nederland, met als kernactiviteit het creëren en vermarkten van content.